PDA

Zobrazit v plné verzi : Opticum 3000TS



noway
27.06.2006, 00:48
Zajímalo by mě jestli má někdo odzkoušený sw s EMU pro tento přístroj. Všude se píše o tom že je možné použít jakýkoliv sw pro modely Globo 3000/4000/5000, ale to jsou vše DVB-S přístroje , tak co to může udělat s kombo přístrojem??? Zálohu orig. sw nemám ani nejde stáhnout ze stránek výrobce...

Quido56
28.06.2006, 12:48
Původně zasláno uživatelem: noway
Zajímalo by mě jestli má někdo odzkoušený sw s EMU pro tento přístroj. Všude se píše o tom že je možné použít jakýkoliv sw pro modely Globo 3000/4000/5000, ale to jsou vše DVB-S přístroje , tak co to může udělat s kombo přístrojem??? Zálohu orig. sw nemám ani nejde stáhnout ze stránek výrobce...

Hledej na netu vse tam je, naposledy zde: http://upload.dvhk.pl/content.php?id=66516

chce to jen trochu trpelivosti a vice pouzivat google

:D :D :D

hasy
15.07.2006, 14:54
Tady je emu jede CL a SL v poho.Jinak použij loader 1.0.7 a vše najdeš na http://globo.prv.pl/

Tomík
15.07.2006, 22:56
FW pro satelitní receivery Globo je stejný i pro Combo 3000TS.

noway
19.07.2006, 15:46
Byl jsem na dovolené, tak to jdu hned vyzkoušet...:D

Henrix
20.07.2006, 19:48
...mám v rukách Globo Opticum3000TS a potreboval by som poradit ako sa aktivuju EMU /nahral som tam soft 3.3.15/ + editáciu klučov cez DO
ď.

Henrix
21.07.2006, 19:09
najde sa tu niekto, kto mi povie presný postup na aktivovanie EMU.
jedine čo som našiel bolo menu a 3993 ,ale bezuspechu...

Henrix
21.07.2006, 19:54
...mal som tam zly soft
už to ide , tak otázka už len na tú editáciu klučov pomocov DO

Henrix
21.07.2006, 20:13
takže už som našiel aj tu editáciu klučov :)

rado29
21.07.2006, 21:53
kluce len TPS, ostatne cez /hexedit/ v softe a znova nahrat do sat ;-)

Henrix
22.07.2006, 15:20
Mám nasledovný problém kluč pre SRG
0A:EB 12 62 A7 35 0A 44 2B
som najskor prepísal len ručne a zapísal po cca 5-10min sa kluč zmenil a samozrejme to nešlo, tak som to prepisal cez hexedit v softe 3.3.15 emu na pozícii hex:F3737 zapísal a prehral do satelitu, ale po určitom čase to tiež prepíše na nefunkčný kluč... ?
ked vypnem a zapnem satelit, tak to nabehne, ale znovu sa to opakuje...

rado29
24.07.2006, 17:45
skus tam dat 3.3.21 na tom mi to bezi

Henrix
24.07.2006, 23:04
je podla všetkého niekolko verzii...
na http://globo.com.pl/pl/t_opticum3000ts.htm
je vezia bez EMU

na
http://www.firmware.satelitforum.com/
je SW3.3.15-KEY-UPGRADE.rar kde mi SRG nešlo ani po prepísaní cez hexedit a prepisovalo to na zlé kluče...a
SW3.3.15-KEY-CARD-UPGRADE.zip kde SRG funguje AU, takže to je o.k.
...ale našiel som tam další problém s chýbajúcimi klučmi pre Antenna HUN ID A5 01 resp. po doplnení aktuálnych 00:CA AA E8 8F 16 DF 26 9A nešlape...
mám ten satelit cca 5 dni, tak zatial len skušam ...
btw.kde stiahnem ten 3.3.21 ?

Henrix
26.07.2006, 22:58
http://www.uydu-soft.com/

HonzaD
01.08.2006, 13:28
Dobrý den,
mám globo opticum 3000TS a anténu nastavenou na pozici Astra 19.2. Nahrál jsem si do něj firmware POLSKA-SW3[1].3.15-KEY-CARD-UPGRADE.zip. 1. den jsem chytal programy jako Discovery nebo Animal Planet a dokonce českou verzi Eurosportu. Když jsem to zkoušel druhý den, už mi tyto programy nechodily, pouze ORF a pár dalších stanic. Zkoušel jsem i software STARSAT-SW3.3.21-KEY-CARD-UPGRADE.rar, ale také bez úspěchu. Jakto že mi některé stanice fungovaly jen 1 den? Je potřeba nový firmware nebo editovat klíče? Přiznám se, že jsem v těchto věcech začátečník. Děkuji za radu.

Henrix
01.08.2006, 13:43
predpokladám že sa jednalo o 3 dnové volné vysielanie Canal Digitaal...
nie je to v softe...

HonzaD
01.08.2006, 13:47
Aha, to jsem nevěděl. Pokud to volné vysílání bylo někdy kolem 30.7., tak to bude asi ono.

Henrix
12.08.2006, 23:03
TPS o.k.