PDA

Zobrazit v plné verzi : SoftCam.Key



dukef
22.07.2006, 20:15
Zdravím znalcov. V tomto súbore sú obsiahnuté viaccess a irdeto keys napr. pre AB Sat a Canal+ na 19,2E. Znamená to, že by tieto kanály mali bežať na emu (mgcamd)? Vopred ďakujem za info. ;)

jome
22.07.2006, 20:19
Původně zasláno uživatelem: dukef
Zdravím znalcov. V tomto súbore sú obsiahnuté viaccess a irdeto keys napr. pre AB Sat a Canal+ na 19,2E. Znamená to, že by tieto kanály mali bežať na emu (mgcamd)? Vopred ďakujem za info. ;)
Tieto subory obsahuju aj niekolko rokov stare a uz davno nefungujuce kluce a nikto sa nezapodieva ich cistenim. Teda cest vynimkam...

dukef
22.07.2006, 21:16
Aha... Takže môžem na to zabudnúť, však? Ďakujem Ti za info. ;)

dukef
23.07.2006, 14:48
Prosím, ešte dve otázočky:

1, Prečo nejde easy.tv pod mgcamd? Keys v SoftCam.Key sú obsiahnuté a pod camd3 a evocamd nie je problém.
2, Je z hľadiska funkčnosti emu rozdiel medzi názvom súboru SoftCam.Key a Softcam.Key?

Vopred ďakujem. ;)

Lucifer
23.07.2006, 15:33
1.) ze spravnym SoftCam.Key samozrejme Easy.TV pres Mgcamd jede
2.) dulezite to dreamboxu je, ma to byt SoftCam.Key . Pod woknama je to celkem fuck, linuch je na tohle citlivejsi.

dukef
23.07.2006, 16:02
Som mal na mysli Triple Dragona. Inak tie keys pre easy.tv, ktoré idú pod napr. evocamd, pod mgcamd to nejde. :(

baris
23.07.2006, 16:09
Originally posted by dukef
Som mal na mysli Triple Dragona. Inak tie keys pre easy.tv, ktoré idú pod napr. evocamd, pod mgcamd to nejde. :(
a mas rovnake kluce v Keylist.txt aj v SoftCam.Key ?

Lucifer
23.07.2006, 16:13
sorry prehlidl jsem - ale to jejedno, taky to bezi na linuchovi = je to key-sensitive u nazvu souboru ;)

Nevim jaka verze Mgcamd je pro TD ale na dreamu mi (tusim) s 1.00p12a a timhle v SoftCam.Key Easy.TV jede :

W 0D050C 00 65D4E6D537E3AD184DF4D5796A8F8AED ; EasyTv

dukef
23.07.2006, 16:53
Presne tieto keys mám. Tak asi bude problém s emu. Neviem, aká verzia beží v TD. :(

baris
23.07.2006, 18:02
Originally posted by dukef
Presne tieto keys mám. Tak asi bude problém s emu. Neviem, aká verzia beží v TD. :(
A mas ho v SoftCam.Key ??? Lebo pokial viem evocamd pouziva Keylist.txt co moze byt dovod ze ti to s evocamd ide a s mgcamd nie :-)

dukef
23.07.2006, 19:11
Ano, tie keys, čo napísal Lucifer, mám v SoftCam.Key.

baris
23.07.2006, 19:53
Originally posted by dukef
Ano, tie keys, čo napísal Lucifer, mám v SoftCam.Key.
a ORF ti ide ?
najlepsie budes ked pustis telnet na PC, prihlasis sa na dream, potom si pozries ake procesy su spustene cez ps, pripadne ps -A. pokial tam najdes bezat evocamd alebo mgcamd tak ich ukonci prikazom killall evocamd mgcamd , a potom manualne spusti mgcamd a pozeraj na vypis, mozno najdes nejaku chybu. spravne pracujuci mgcamd by mal mat v procesoch 3 instancie pokial nemas nastavene AU, pokial mas tak 4 procesy.

miro
23.07.2006, 21:16
dukef pozri si ci nemas v ignore.list toto X: { 0d 05 }
ak hej v tom bude problem zmaz to z ignore listu

dukef
24.07.2006, 18:14
@miro: V ignoreliste nemám zadefinované nič.
@baris: ORF ide v pohode, ale predvčerom sa mu nechcelo ísť. Neviem prečo, ale už je to v pohode. Ide na betacrypt (1762); zadefinoval som tohoto provajdra do prioritylistu.

jome
24.07.2006, 19:29
Původně zasláno uživatelem: dukef
@miro: V ignoreliste nemám zadefinované nič.
@baris: ORF ide v pohode, ale predvčerom sa mu nechcelo ísť. Neviem prečo, ale už je to v pohode. Ide na betacrypt (1762); zadefinoval som tohoto provajdra do prioritylistu.
easy.tv ide v mgcamd od verzie 1pre12 skontroluj si to.
easy.tv vratane mtv ide na caid 0d05 prov 0c
orf ide na caid 0d05 prov 04

dukef
24.07.2006, 20:21
Ja ale neviem, akú verziu mgcamd mám v stroji. Mám poslednú verziu TDmana.

jome
24.07.2006, 20:34
Původně zasláno uživatelem: dukef
Ja ale neviem, akú verziu mgcamd mám v stroji. Mám poslednú verziu TDmana.
Ak ti ide SL a CL a spominane easy.tv nie tak mas asi 1pre11a.
Nepoznam TD ale ak je tam mozne cez telnet kill-nut a pustit mgcamd tak to urob a dozvies sa. Este by sa malo dat pozriet priamo do suboru cez textovy editor a dat vyhladavat slovicko - pre - a uvidis verziu ...
jome

dukef
24.07.2006, 20:47
Ano, šecko okrem easy.tv ide.
Nedá sa to killnúť. Hovorím, že nie som odborník do Linuxu. Kde by som mohol stiahnuť novšiu verziu mgcamd pre vyskúšanie?

jome
24.07.2006, 20:51
Původně zasláno uživatelem: dukef
Ano, šecko okrem easy.tv ide.
Nedá sa to killnúť. Hovorím, že nie som odborník do Linuxu. Kde by som mohol stiahnuť novšiu verziu mgcamd pre vyskúšanie?
Sorrz nemam TD takye neviem viac pomoct :-(

dukef
25.07.2006, 18:40
Neva, aj tak Ti mockrát ďakujem! ;)